top of page
8je-eef-heinhuis-mindfulness-banner-down

Mindfulness basistraining in Friesland door een ervaren professional

Inmiddels beoefen ik al vele jaren mindfulness. Nadat ik ervaren heb wat dit kan doen voor mensen, besloot ik om zelf mindfulness training in Friesland te geven. Dit doe ik nog altijd met veel plezier. In de groepslessen leer je met en van elkaar. Je maakt je de belangrijkste mindfulness technieken eigen en oefent thuis verder. Na de groepstraining kun je je beter concentreren en je hersenspinsels achter je laten. Deze training geef ik meerdere keren per seizoen aan. Meer informatie over deze training met startdata  kun je hier vinden.

Mindfulness individueel of met z'n tweeën

De mindfulness training individueel  is ideaal voor als je de mindful training niet in een groep kunt of wil tvolgen. Tijdens de individuele lessen doorloop je net als in de groepstraining, in 8 weken het mindful basisprogramma. Het is ook mogelijk om de individuele lessen met twee personen te volgen, zoals samen met een familielid of vriend(in). Op deze manier kun je van elkaar leren. Mindfulness individueel of met z'n tweeën kan op ieder moment beginnen. Wil je meer weten? kijk dan hier. 

Mindfulness voor mantelzorgers in Friesland

Mantelzorg gaat vaak gepaard met overbelasting, hoe graag je de zorg ook geeft. Onder moeilijke, stressvolle omstandigheden goed voor jezelf  blijven zorgen als mantelzorger is een uitdaging. Daarom heb ik de trainingen mindfulness voor mantelzorgers in Friesland opgezet. De lessen geef ik in samenspraak met een projectgroep en diverse mantelzorg instanties. Zo draag  ik graag mijn steentje bij aan het welbevinden van mantelzorgers in Friesland. Meer weten? Klik dan op mindfulness & mantelzorg

bottom of page