Mindfulness training

individueel of met z'n tweeën

Startdatum                                   

op ieder gewenst moment 

Data

8 sessies in gezamenlijk

overleg afgesproken

Locatie  

Dokter Fokkewei Mantgum 

of thuis online

Mindfulness training individueel

Deze training is een uitkomst als het moeilijk of onmogelijk is om mindfulness training te volgen in een groep. 

Je doorloopt hetzelfde  basis-programma als dat van de groepstraining mindfulness/MBSR .De training leert je om je aandacht meer te managen en afstand te nemen van je hersenspinsels. Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. 

Bij de mindfulness training individueel is het mogelijk om dieper op je persoonlijke situatie in gaan. Daarnaast kun je bij mindfulness training individueel kiezen tussen trainen op locatie in Mantgum (volgens het corona-protocol) of bij je thuis online via beeldbellen.

 

Mindfulness training met z'n tweeën

Je kunt  de mindfulness training ook volgen samen met je partner, een vriendin, familielid of collega.  Je leert van en met elkaar. In acht sessies volg je het volledige programma van de mindfulness training, maar dan met z’n tweeën. Je leert dezelfde mindfulness vaardigheden, je doet dezelfde kennis omtrent mindfulness op en deelt je ervaringen met je partner, zus of broer, vriend of collega. Je krijgt inzicht in de manier waarop je met jezelf, met elkaar en met je omgeving omgaat. Zo kun je elkaar maximaal ondersteunen. 

 

Opzet van deze trainingen samengevat

  • kan op ieder gewenst moment starten

  • de afzonderlijke sessies kunnen flexibel worden ingepland.

  • omvat in totaal acht sessies ieder van anderhalf uur.

  • Je ontvangt een werkboek, cd’s en digitale bestanden om thuis te oefenen. .

  • bij deelname verbind je je om gedurende de 8-weekse training ongeveer een uur per dag thuis te oefenen.

Investeren in jezelf 

De kosten van de Individuele Mindfulnesstraining zijn € 775 en voor een training met z'n tweeën €575 pp. Dit bedrag is inclusief voorgesprek, bijeenkomsten, werkboek, geluidsbestanden en eventueel een nagesprek.

Betaling in meerdere termijnen is mogelijk. Als dat je voorkeur heeft, hoor ik dat graag. Uiteindelijk mag geld geen beletsel voor deelname zijn. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze training,  Hoort jouw verzekering daar ook bij, laat me dat dan weten svp. Dan kan ik zorgen voor een brief  waarmee je deze vergoeding bij je verzekeraar kunt aanvragen. In de zakelijke markt is het Dana principe moeilijk toepasbaar. Daarom gelden voor bedrijven en organisaties andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn.

 

Contact


Bij 8je kun je alleen of met een vriend(in), collega of familielid een mindfulness training volgen. Omdat een persoonlijke benadering belangrijk is  bij de training, neem ik altijd een korte intake af. Wil je je aanmelden voor individuele mindfulness training in Friesland, dan kun je me bereiken op tel. 0612822712 of het contactformulier invullen. Je kunt ook een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op met je.