top of page

Agenda 

Wil je kennis maken met mindfulness? Of  heb je (enige) ervaring met mindfulness en wil je je verder verdiepen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor gedegen en erkende scholing (MBSR, MBCL, IMP) en zenmeditatie.  Hier vind je een overzicht van mijn aanbod aan trainingen en individuele begeleiding. Persoonlijke benadering en aandacht staan bij mij centraal. 

Mindfulness individueel of duo

Mindfulness individueel of duo

VANAF 01/07/24 WEER OP IEDER GEWENST MOMENT Als het moeilijk is om een mindfulness training te volgen in een groep. Je doorloopt hetzelfde basis-programma als dat van de groepstraining mindfulness/MBSR.

Doorgaande meditatiegroep

Doorgaande meditatiegroep

START 8 JANUARI 2024 Meditatie in groeps-verband op een vaste tijd, nodigt uit om meditatie een plaats in je leven te geven. Regelmatige zenbeoefening kun je zien als een mentale training. Zen is een eeuwenoude (en toch moderne) meditatievorm en levenshouding.

Ochtend meditatie online

Ochtend meditatie online

START 4 JANUARI 2024 Wekelijks op dins- woens- en donderdag-ochtend Misschien weet je het: één keer per week lang oefenen zet niet zoveel zoden aan de dijk. Regelmatig kort brengt wél resultaat. Samen mediteren thuis online kan helpen om van mediteren een gewoonte te maken. Doe je mee?

Individuele vervolgtraining veerkracht

Individuele vervolgtraining veerkracht

VANAF 01/07/2024 WEER OP IEDER GEWENST MOMENT Heb je eerder de mindfulnesstraining gedaan? Wil je er verder en diepgaander mee aan de slag? Mindfulness verder verankeren in je dagelijks leven. Je innerlijke balans en veerkracht versterken én oefenen in mindful communiceren? Dat kan met deze individuele vervolg training: veerkracht versterken.

Mindfulness in groepsverband

Mindfulness in groepsverband

NAJAAR 2024 Wil je meer ontspannen en genieten? Leren anders om te gaan met onrust, stress, of angst? Je veerkracht terugwinnen na een burn-out. Zelf zorgen dat je somberheid afneemt? Wil je de balans in je leven herstellen? Dan is het tijd voor een basistraining mindfulness MBSR

bottom of page