Agenda 

 

Wil je kennis maken met mindfulness? Of  heb je (enige) ervaring met mindfulness en wil je je verder verdiepen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor gedegen en erkende scholing (MBSR, MBCL, IMP).  Hier vind je een overzicht van het aanbod aan trainingen en individuele begeleiding in de eerste helft van 2022. Persoonlijke benadering en aandacht staan bij mij centraal. De trainingen zijn corona-proof georganiseerd, dus de groepsgrootte blijft bescheiden. ​​Ook voor het komend voorjaar heb ik de maximale  groepsgrootte verlaagd met twee plaatsen. Daarnaastmeet een CO2-meter in  de praktijkruimte de luchtkwaliteit. Zo is er altijd frisse lucht.

Mindfulness individueel of duo

Mindfulness individueel of duo

START OP IEDER GEWENST MOMENT Als het moeilijk is om een mindfulness training te volgen in een groep. Je doorloopt hetzelfde basis-programma als dat van de groepstraining mindfulness/MBSR.

Mindfulness basis-training

Mindfulness basis-training

START 12/01 t/m 02/03 Wil je meer ontspannen en genieten? Wil je een effectieve manier ontdekken hoe je om kunt gaan met onrust, stress, of angst? Wil je veerkracht terugwinnen na een burn-out? Wil je zelf zorgen dat je somberheid of depressie verder afneemt?

Veerkracht en Balans

Veerkracht en Balans

JAARTRAINING START 18/01 t/m 13/12 Heb je eerder de mindfulnesstraining gedaan? Wil je er verder en diepgaander mee aan de slag? Mindfulness verder verankeren in je dagelijks leven. Je innerlijke balans en veerkracht versterken én oefenen in mindful communiceren? Dat kan met deze jaartraining: 16 groeps-sessies, 2 individuele sessies en een stilte-oefendag

Doorgaande meditatiegroep

Doorgaande meditatiegroep

START 17/01 t/m 23/05 Meditatie in groeps-verband op een vaste tijd, nodigt uit om meditatie een plaats in je leven te geven. Regelmatige zenbeoefening kun je zien als een 'mentale krachttraining',

Mindful coaching

Mindful coaching

START OP IEDER GEWENST MOMENT Als je op een punt in je leven bent gekomen dat vraagt om een andere koers en de mindfulness-training je eerder goed heeft gedaan, kan mindful coaching een adequaat vervolg zijn.

Mindfulness basistraining

Mindfulness basistraining

START 10/05 t/m 05/07 Wil je meer ontspannen en genieten? Wil je een effectieve manier ontdekken hoe je om kunt gaan met onrust, stress, of angst? Wil je veerkracht terugwinnen na een burn-out? Wil je zelf zorgen dat je somberheid of depressie verder afneemt?