top of page
Bloeiende tuin praktijk 8je.nl Mantgum

MINDFULNESS INDIVIDUEEL OF DUO

Als deelnemen in een groep geen optie is

Deze training is een uitkomst als het moeilijk is om een mindfulness training te volgen in een groep. Je doorloopt hetzelfde basis-programma als dat van de groepstraining mindfulness/MBSR. De training leert je om je aandacht meer te managen en afstand te nemen van je hersenspinsels. Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Bij de mindfulness training individueel is het mogelijk om dieper op je persoonlijke situatie in te gaan.

Startdatum

Op ieder

gewenst moment 

Alle data 

Acht sessies in gezamenlijk overleg afgesproken

Locatie

Dokter Fokkewei 10

9022BS Mantgum

Consulting

Minder stress en onrust, meer zelfkennis

De basis mindfulness- MBSR -training helpt je om in woelige tijden  overeind te blijven en koers te houden. Door de training  leer je jezelf beter kennen en leer je meer bewuste keuzes maken. Je geest wordt rustiger. Je leert om anders met gedachten en emoties om te gaan. Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Je gaat je zintuigen meer gebruiken. De training is niet alleen effectief  tegen stress, zorgen of onrust maar draagt ook bewezen bij aan zelfkennis en persoonlijke groei.

Mindfulness training met z'n tweeën

Je kunt  de mindfulness training ook volgen samen met je partner, een vriendin, familielid of collega.  Je leert van en met elkaar. In acht sessies volg je het volledige programma van de mindfulness training, maar dan met z’n tweeën. Je leert dezelfde mindfulness vaardigheden, je doet dezelfde kennis omtrent mindfulness op en deelt je ervaringen met je partner, zus of broer, vriend of collega. Je krijgt inzicht in de manier waarop je met jezelf, met elkaar en met je omgeving omgaat. Zo kun je elkaar maximaal ondersteunen.

Mindfulness thuis én op de werkplek

De mindfulness training wordt meer en meer door zorgverzekeraars en werkgevers omarmd. Mindfulness kan een belangrijke bijdrage  leveren aan jouw functioneren - ook op je werk. Op de werkplek kan mindfulness zorgen voor een toename in werkplezier en een vermindering van ziekteverzuim. Daarom is jouw werkgever waarschijnlijk ook enthousiast over deze training. De EU helpt daarbij met subsidie in het kader van duurzame inzetbaarheid en het verhogen van het welzijn van werknemers. Dat is precies waar de mindfulness training aan bijdraagt. 

mindfulness individueel

Opzet

Kort samengevat

  • de training kan op ieder gewenst moment starten

  • de afzonderlijke sessies kunnen flexibel worden ingepland.

  • omvat in totaal acht sessies ieder van anderhalf uur.

  • kan  dieper op persoonlijke situatie ingaan

  • Je ontvangt een werkboek, cd’s en digitale bestanden om thuis te oefenen. 

  • bij deelname verbind je je om gedurende de 8-weekse training ongeveer een uur per dag thuis te oefenen.
     

Kosten en vergoedingen

De kosten van de Individuele Mindfulnesstraining zijn €690 en voor een training met z'n tweeën €575 pp. Dit bedrag is inclusief voorgesprek, bijeenkomsten, werk-boek, geluidsbestanden en eventueel een nagesprek. Betaling in meerdere termijnen is mogelijk. Als dat je voorkeur heeft, hoor ik dat graag. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze training, Je kunt hier nagaan of jouw verzekeraar dat ook doet. Voor organisaties/werkgevers is het tarief voor een individuele mindfulnesstraining € 1150.

Contact

​Bij 8je kun je alleen of met een vriend(in), collega of familielid een mindfulness training volgen. Omdat een persoonlijke benadering belangrijk is  bij de training, neem ik altijd een korte intake af. Wil je je aanmelden voor individuele mindfulness training, dan kun je me bereiken op tel. 0612822712 of het contactformulier invullen. Je kunt ook een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op met je.

bottom of page