top of page
bloemende tuin praktijk 8je.nl

MINDFUL COACHING

Als je steeds weer tegen hetzelfde probleem aanloopt

Als je op een punt in je leven bent gekomen dat vraagt om een andere koers en de mindfulness-training  je eerder goed heeft gedaan, kan mindful coaching een adequaat vervolg zijn. Deze vorm van coaching helpt je de mindfulness draad weer op te pakken en kan zorgen voor vermindering van stress, versterken van de veerkracht, meer focus, een andere aanpak van steeds hetzelfde probleem.

Startdatum

Op elk gewenst moment 

Alle data 

Minimaal vijf sessies in gezamenlijk overleg

Locatie

Dokter Fokkewei 10

9022BS Mantgum

Consulting

Aandacht voor specifieke thema's

Coaching is een goede optie als je meer zicht wilt op een specifiek probleem of een bepaalde situatie. In de coaching werk ik zo mogelijk met voice dialogue. Hiermee leer je de verschillende facetten van je zelf beter kennen en ermee in gesprek gaan. Op deze manier ga je jezelf beter begrijpen en kun je gemakkelijker met jezelf uit de voeten. In meerdere sessies besteden we aandacht  aan de specifieke thema's die nu in jouw leven een grote rol  spelen. Bijvoorbeeld omgaan met verlies, burn-out (chronische) pijn, ziekte of (faal)angst. 

Op eigen kracht

Met oefeningen bedoeld om je aandacht te blijven richten op het heden, help ik je je automatische patronen te onderzoeken. Door het vergrootglas erop te leggen, wordt duidelijker wat er nu werkelijk in je gebeurt op dit moment. Hoe blijft disfunctioneel gedrag in stand.  Waar gaat je energie naar uit, naar de dingen die je wel of de dingen die je niet kan veranderen. Hoe kun je energie sparen of meer energie krijgen door te doen wat je wilt doen en te accepteren wat je niet kunt veranderen. Hierbij vertrouw ik op jouw kracht en zal ik helpen jouw vertrouwen in jezelf te versterken zodat je op eigen kracht je dysfunctionele patronen kunt veranderen.

mindful coaching

Opzet

Voorafgaand aan het coachings-traject hebben we een vrijblijvend kennismakings-gesprek. Daarin verkennen we gezamenlijk wat je doelen zijn  en of deze vorm van begeleiding daarbij past. Dan spreken we ook het aantal sessies en uren af dat het coachings-traject  gaat omvatten. Basis van de coaching is mindfulness. Dat betekent ook tussen de coachings-sessies tijd uit trekken om dagelijks kort te oefenen.
 

Kosten en vergoedingen

De kosten voor deze vorm van coaching zijn  € 95,- per sessie (bij minimaal vijf  sessies, ieder van een uur en 15 minuten). Voor bedrijven en organisaties gelden andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn. Particulieren die een opleiding of studie voor een (toekomstig) beroep volgen, waarvoor geen recht op studiefinanciering bestaat, kunnen de kosten van deze coaching bij hun aangifte inkomstenbelasting aftrekken als scholings/studie-uitgaven.

Contact

​Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mindful coaching, dan kun je me bereiken op  0612822712 of het contactformulier invullen. Je kunt ook een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op met je.​

bottom of page