top of page
Huislook praktijk 8je.nl Mantgum

  

Heb je eerder de mindfulnesstraining gedaan?

Wil je er verder en diepgaander mee aan de slag? 
Mindfulness verder verankeren in je dagelijks leven. Je innerlijke balans en veerkracht versterken én oefenen in mindful communiceren?

Dat kan met deze training.

 

INDIVIDUELE VERVOLGTRAINING
VEERKRACHT VERSTERKEN

Startdatum

In gezamenlijk overleg  af te spreken

Alle data 

In totaal negen individuele sessies ieder van twee uur - verspreid over een periode van een half jaar.  Exacte data i.o.m vast te stellen 

Locatie

Dokter Fokkewei 10

9022BS Mantgum

Consulting

Verdere groei en ontwikkeling

De training biedt je een basis voor verdere groei en ontwikkeling en is vooral gericht op het versterken van vaardigheden en aanleren van nieuwe vaardigheden.  De kernpunten van deze individuele vervolg-training zijn:

  •  terug naar rust en ruimte in je hoofd

  •  je veerkracht en balans versterken

  • mindful blijven ook in het contact met anderen. 

Je oefent thuis en als  extra steun krijg je informatie, hand-out's  en oefeningen mee voor thuis.
 

Veerkracht en innerlijke balans

Evenals bij de mindfulness-training gebruik je bij deze training je bewustzijn om je hersenen te veranderen en daarmee de wijze waarop je in het leven staat.  De jaartraining gaat een paar stapjes verder dan de mindfulnesstraining. Vertrekpunt van het programma is de manier waarop we in onze basisbehoeften proberen te voorzien, in:

  • onze behoefte aan veiligheid,

  • onze behoefte aan vervulling/zingeving en

  • behoefte aan verbondenheid.  

Onze innerlijke vermogens spelen daarbij en essentiële rol. Het verder ontwikkelen van deze vermogens staat centraal in dit evidence-based programma

 

Vind en versterk je eigen kracht

Iedere maand nemen we één van die innerlijke vermogens/krachten onder de loep die je wilt versterken zoals het vermogen tot zelfzorg, tot mindfulness, het vermogen tot moed, vertrouwen en intimiteit.

In de bijbehorende periode van vier weken werk je aan de meest belangrijke aspecten van zo'n kracht.

Bijvoorbeeld het eerste thema (vermogen/kracht) van het programma is zelf-zorg. Belangrijke aspecten daarbij zijn:

  • vriend zijn met/van jezelf,

  • zelf-compassie,

  • acceptatie en

  • genieten van het leven

In de bijbehorende vier weken zijn dan ook dit de aspecten waar je gericht mee aan de slag kunt m.b.v. korte meditaties, presentaties en andere soms creatieve oefeningen. Het eerste deel van deze training is meestal gericht op het zorgen voor een gedegen basis om op voort te bouwen zoals : 

•   Zelfzorg - mededogen voor jezelf  & kiezen voor jezelf

•   Mindfulness -je geest tot rust brengen en leren over je brein

•   Leren - eigenschappen benutten die goed voor je zijn.

Kwaliteitsgarantie 

Evenals de basis mindfulness-training is de jaartraining  geworteld in een aandachtige levenswijze en de meest recente wetenschappelijke inzichten in de  neurobiologie en sociale psychologie. Bronnen voor deze training zijn de programma's van Rick Hanson, Jon Kabat Zinn, Tara Brach, Kristin Neff ea.

veerkracht en balans

Opzet

Deze vervolg training veerkracht en balans bestaat uit: negen individuele sessies  ieder van twee uur,  verspreid over een periode van een half jaar . Bij iedere sessie ontvang je les en oefen materiaal. De gewenste   tijdsinvestering is gemiddeld 1 a 2 uur per week  thuis oefenen. Deze training is een vervolg-training op de mindfulness basistraining.

Kosten en vergoedingen

De kosten voor deze individuele training zijn  in totaal €680 te betalen in 7 maandelijkse termijnen van €98. Voor bedrijven en organisaties gelden andere tariefen.

Contact

​Bij 8je is er volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor heb ik alle benodigde ervaring en certificaten. in ruime mate.  Als je je wilt aanmelden voor deze training  kun je me bereiken op tel. 0612822712. Je kunt ook het contact-formulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page