top of page

Mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

Met mindfulness leef je bewuster. Je leert afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Met een rustigere geest kun je gemakkelijker concentreren en ontspannen. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Ik ben Eef Heinhuis, trainer voor mindfulness in Mantgum, dat ligt tussen Leeuwarden en Sneek. Ik help je graag.

 

Basistraining mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

Met de basistraining mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek, in Mantgum, leer je bewuster omgaan met stress en spanning. Herken je het volgende?

 

  • Wil je meer rust in je hoofd?

  • Wil je graag meer ontspannen en genieten?

  • Ben je op zoek naar een werkzame manier van omgaan met angst, stress of onrust?

  • Wil je je zelfvertrouwen omhoog krikken en meer je eigen grenzen stellen?

 

Bovenstaande zijn allemaal punten waar je mee oefent gedurende de basistraining mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek. Je leert weer om zelf aan het stuur te zitten. Uit onderzoek is gebleken dat deze training effectief is in meerdere situaties. Het zorgt namelijk voor een veranderde werking van de hersenen en zorgt daarbij ook voor kwaliteit van het leven. De basistraining mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek bestaat uit acht sessies, ieder van 2,5 uur. Ook is er een oefendag van zes uur. De groepen bestaan uit maximaal tien deelnemers. De basistraining mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek wordt gehouden in het Friese Mantgum. Beide steden liggen op circa 14 á 15 kilometer afstand van Mantgum.

 

Vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

Met behulp van de vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek oefen je in het versterken van mindfulness in contact met anderen. Ook al ben je al geoefend in mindfulness: in gesprek met anderen kan opmerkzaamheid en kalmte verdwijnen. Herken je de volgende punten?

 

  • Wil je graag met rust als je in contact staat met anderen?

  • Maak jij het andere graag naar de zin?

  • Is contact met anderen regelmatig een bron van stress, waarbij je snel uitgeput raakt?

 

Met de training interpersoonlijke mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek leer je om mindful te blijven in relaties met anderen. Tijdens omgang met andere ontwikkel je meer rust en aandacht. Deze vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek omvat negen sessies en duurt acht tot tien weken.

 

Zelfcompassie MBCL-training

Met de zelfcompassie MBCL-training leer je je veerkracht te versterken. Herken je de volgende punten?

 

  • Wil je jezelf meer waarderen? En wil je accepteren wie je écht bent?

  • Wil je effectief omgaan met lastige emoties en je innerlijke criticus?

 

Compassie hebben met anderen lukt vaak wel. Echter is compassie hebben met jezelf vaak veel moeilijker. Als we ergens mee zitten, kan dat ervoor dat we ons niet goed voelen. Zelfs als het niet eens onze schuld is. Mensen zijn geboren met de behoefte om liefde te hebben, te krijgen en om ergens deel van uit te maken. Met behulp van de zelfcompassie MBCL-training leer je de lat minder hoog te leggen. Door meer zelfvertrouwen te krijgen en door tevreden te worden met het leven, raak je minder afhankelijk van anderen. Deze training bestaat uit negen sessies met een looptijd van acht tot tien weken.

 

Individuele 1 op 1 trainingssessie mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

Over het algemeen wordt een training mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek in groepsverband gehouden. Echter kan het ook zijn dat je dieper in wilt gaan op je persoonlijke situatie. Een individuele 1 op 1 trainingssessie mindfulness in Mantgum, tussen Leeuwarden en Sneek kan dan de uitkomst bieden. Deze training duurt acht sessies van ieder anderhalf uur. Je kunt deze sessies op ieder gewenst moment beginnen.

 

Individuele 1 op 1 coaching mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

Het is tevens mogelijk om meerdere mindfulness sessies (met een minimum van vijf) te boeken. Hierbij ga ik gericht in op specifieke thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je kunt hierbij denken aan andere denken het omgaan met verlies, ziekte, faalangst of pijn. Ook deze sessies kun je op ieder moment starten.

 

Terugkombijeenkomsten - Stiltedagen

Heb je eerder een training of sessie bij mij gehad én wil je het oefenen opfrissen en verdiepen? Dan kun je gebruikmaken van de terugkombijeenkomsten -  stiltedagen. Per seizoen zijn er meerdere stiltedagen ingepland

 

Kosten training mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek

De kosten voor een mindfulness training tussen Leeuwarden en Sneek verschillen per training en/of sessie. Je kunt meer informatie opvragen op de bewuste pagina voor een overzicht van de actuele kosten. Ook staan hier actuele data bij vermeld. Ik verwelkom je graag in Mantgum.

 

Wil je contact met mij opnemen?

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een training mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen op de contactpagina. Ook kun je mij direct bellen via telefoonnummer 0612822712.

Een training mindfulness tussen Leeuwarden en Sneek wordt gehouden in het Friese Mantgum aan de Dokter Fokkewei 10/12. Mantgum is gelegen op circa 14 á 15 kilometer afstand van Leeuwarden en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. De afstand vanaf Sneek naar Mantgum bedraagt eveneens 14 á 15 kilometer.

Zie ook: mindfulness Heerenveen en Harlingen 

bottom of page