top of page

Mindfulness Mantgum, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen

Met behulp van een training mindfulness kun je bewuster in het leven staan. In de training leer je hoe je afstand neemt van de spinsels in je hoofd, met als gevolg een rustigere geest. Dat zorgt ervoor dat je je ook gemakkelijker kunt ontspannen en concentreren. Daar heb je zowel in je privéleven als op je werk veel profijt van. Een training mindfulness in Mantgum, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen, kan je daarbij helpen.

 

Basistraining mindfulness, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen

Heb je nog nooit eerder een training mindfulness gevolgd? Dan kun je kiezen voor een basistraining mindfulness in Mantgum, wat gemakkelijk bereikbaar is vanaf Heerenveen en Harlingen. Herken je een van de volgende situaties?

 

  • Ik wil graag meer rust in mijn hoofd;

  • Ik wil graag meer kunnen ontspannen én genieten;

  • Ik ben op zoek naar een manier om beter om te gaan met angst, stress of onrust;

  • Ik wil mijn eigen grenzen stellen mijn zelfvertrouwen omhoog krikken.

 

Herken je een van de bovenstaande situaties? Dan kan een basistraining mindfulness, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen, jou goed helpen. Je kunt namelijk zelf weer leren om aan het stuur te zitten. De basistraining is effectief in meerdere situaties. Je hersenen zullen een veranderende werking ondergaan, wat zorgt voor een betere kwaliteit in het leven. Deze basistraining mindfulness, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen, bestaat uit acht sessies. Iedere sessie heeft een duur van 2,5 uur. Daarnaast is er nog een speciale oefendag, welke zes uur duurt. De basistraining mindfulness wordt gehouden in Mantgum: het dorp is bereikbaar is vanaf zowel Heerenveen en Harlingen. Heerenveen ligt op circa 25 minuten afstand van Mantgum. Harlingen ligt op circa 30 minuten afstand van Mantgum.

 

De vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen Heerenveen en Harlingen

De vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen en Heerenveen en Harlingen is een tweede stap. Hier leer je je gemakkelijker open te stellen in contact met anderen. Ook als je al geoefend bent in mindfulness, is deze training een aanrader. Je leert namelijk kalm te worden tijdens de gesprekken. Herken je een van de volgende punten?

 

  • Ik wil graag rust als ik in contact sta met anderen;

  • Ik maak het anderen graag naar de zin;

  • Ik merk dat ik soms gestrest raak als ik in contact sta met anderen. Onbewust raak ik uitgeput en dit wil ik niet langer.

 

Met deze vervolgtraining interpersoonlijke mindfulness tussen Heerenveen en Harlingen leer je mindful te blijven in relaties met anderen. Je leert je aandacht bij het gesprek te houden. Ook leer je het gesprek rustig te voeren. Deze training omvat negen sessies en duurt doorgaans circa acht tot tien weken, afhankelijk van de planning.

 

Zelfcompassie MBCL-training

Met behulp van deze training, welke bereikbaar is vanaf zowel Harlingen als Heerenveen, leer je je veerkracht te versterken. Herken je een van de volgende punten?

 

  • Ik wil mezelf weer gaan waarderen, waarbij ik eveneens wil accepteren wie ik echt ben;

  • Ik wil effectief omgaan met lastige emoties en mijn innerlijke criticus.

 

Eigenlijk is het raar: we hebben heel vaak compassie met anderen, maar met onszelf hebben we dat soms veel minder. Soms voel je je minder goed en zit je ergens mee, terwijl het niet altijd je eigen schuld is. Je wilt dit nare gevoel een plekje geven. Mensen zijn echter geboren met een bepaalde behoefte én dat is liefhebben. Met behulp van deze training leer je de lat voor jezelf minder hoog te leggen, met als resultaat dat je weer echt kunt genieten van rust. Je leert in negen sessies stapsgewijs hoe je de lat minder hoog legt. Na de training zal je veel meer zelfvertrouwen hebben.

 

Individuele 1 op 1 training in Mantgum, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen

Niet iedereen heeft behoefte aan een training mindfulness in groepsverband. Je kunt daarom ook kiezen voor een 1 op 1 training in Mantgum, bereikbaar van Heerenveen en Harlingen. De 1 op 1 training bestaat uit acht verschillende sessies, welke ieder anderhalf uur duren. Er is geen startdatum aan verbonden: je kunt dus op ieder moment beginnen aan de training.

 

Individuele 1 op 1 coaching in Mantgum, bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen

Heb je behoefte aan een coaching (minimaal vijf sessies) op het gebied van een bepaald thema? Dan kun je ook kiezen voor een 1 op 1 coaching sessie. Je kunt zelf bepalen waar we het over gaan hebben. Heb je last van faalangst? Of heb je veel verdriet, vanwege het verlies van een familielid of goede vriend? Of heb je een ander soort pijn waar je het graag met mij over wilt hebben? Contacteer mij gerust en we bespreken de mogelijkheden.

 

Ik verwelkom je graag terug

Heb je al eerder een training mindfulness in Mantgum, bereikbaar van Heerenveen en Harlingen, gevolgd en wil je nog graag een korte terugkombijeenkomst? Dan kun je mijn agenda bekijken. Deze worden maandelijks gepland, doorgaans op een dinsdagavond.

 

Kosten training mindfulness, bereikbaar van Heerenveen en Harlingen

De kosten voor een training mindfulness verschillen per training en sessie. Via de verschillende pagina’s kun je gemakkelijk de tarieven inzien. Ook staan de actuele data vermeld bij de verschillende trainingen. Ik verwelkom je graag in Mantgum, gemakkelijk bereikbaar vanaf Heerenveen en Harlingen.

Contact met mij opnemen

Heb je nog resterende vragen? Of wil je je graag aanmelden voor een training mindfulness in Mantgum, bereikbaar vanaf zowel Heerenveen als Harlingen? Dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Je kunt mij op meerdere manieren bereiken. Ik ben zowel telefonisch bereikbaar als via de mail. Het telefoonnummer is 0612822712. Je kunt mij ook een bericht sturen via het contactformulier op de pagina.

Mantgum is vanaf zowel Heerenveen als Harlingen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Heerenveen ligt op circa 25 minuten rijafstand met de auto van Mantgum. Harlingen ligt op circa 30 minuten rijafstand met de auto van Mantgum. Ook met het openbaar vervoer is Mantgum goed bereikbaar. Houd dan wel rekening met extra reistijd. Voor actuele reisinformatie kun je de website 9292ov.nl raadplegen.

Zie ook: mindfulness Leeuwarden en Sneek

bottom of page