abstract%20tetrahedron%20background.%20c

Mindful communiceren vervolgtraining

Mindful communiceren

Ook al ben je geoefend in mindfulness, meestal verdwijnen opmerkzaamheid en kalmte snel wanneer je in gesprek raakt met iemand anders. Juist in het contact met (dierbare) anderen zijn we geneigd in automatische patronen te schieten. Met de training mindful communiceren versterk je je vermogen om mindful te blijven in relaties. Je ontwikkelt meer rust en aandacht in de omgang met anderen.  Deze training is ontwikkeld door Metta programs. Dit is een internationale organisatie, gericht op het verder brengen van de Insight dialogue methode.

 

Opzet

In de training oefen je volgens de Insight Dialogue methode van Gregory Kramer. Deze methode leert je om met meer aandacht te spreken en te luisteren, vooral ook naar jezelf. Je oefent zowel individueel als in twee- of drietallen en leert:
•    je automatische reacties op stress in relaties beter herkennen
•    manieren om in het contact met anderen meer  met aandacht aanwezig te zijn
•    vaardigheden die je helpen om los te laten wat je blokkeert in het contact.

Thema's die in dialoog worden verkend, zijn onder andere: oordelen, geven en ontvangen en vergankelijkheid. De opzet van deze training is gelijk aan die van de basis mindfulnesstraining: 8 wekelijkse bijeenkomsten, ieder van tweeënhalf uur,  een oefen dagdeel en zo'n  45 minuten per dag thuis oefenen. Deze training is een vervolgtraining op de mindfulness basistraining.

Kosten

Zoals je misschien weet, werk ik op Dana basis. Dat wil zeggen: hoeveel je  doneert hangt volledig van jou af; van wat je kunt en wilt betalen. Belangrijke uitgangspunten zijn daarbij dat je weet wat redelijk is en van daaruit doet wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Voor wie hierbij aanknopingspunten wil, de gangbare marktprijs voor deze training is €395 inclusief een map met materialen en tips Voor alle duidelijkheid: dit bedrag verplicht je tot niets. Jij bepaalt hoeveel je betaalt. Voor bedrijven en organisaties gelden andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn. De eerstvolgende training mindful communiceren start najaar 2021.

Contact

Als je meer wilt weten over deze training of je wilt aanmelden, kun je me bereiken op tel 0612822712. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dokter Fokkewei 10 - 9022 BS Mantgum 

VMBN_logo.png
  • Facebook

NL 49 ASNB 0706 9285 20