top of page
8je-eef-heinhuis-mindfulness-banner-stiltedag.jpg

STILTE DAG 

 

Stap uit de drukte van alle dag

Een mindfulness stiltedag is een retraite in mini-formaat. Een dag helemaal voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Een soort pauzeknop om weer even bij te komen. Te vertragen. Te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’ met wat nu is - in stilte.
 

Datum

Tijden

zondag 27 juni 

van 10.30 tot 16.00 uur

Locatie

Dokter Fokkewei 10, 9022 BS Mantgum

 Je brengt de dag door in stilte en keert je aandacht naar binnen. Een deel van de oefeningen zal je bekend zijn. Bij goed weer doen we de oefeningen buiten in de natuur. Tussen de middag een smakelijke lunch. Even helemaal niets moeten...

We beginnen deze stiltedag met koffie of thee en koek. Met de eerste meditatie gaan we de stilte in. Je kunt gaan genieten van de yogalessen en meditaties. Aan het begin van de middag staat er een verse lunch voor je klaar. Genieten van lekker eten. Jezelf voeden. 

Na de lunch is het tijd voor een frisse wandeling. In de middag gaan we verder met bewegingsoefeningen en meditaties.

Door de mindfulness en yoga oefeningen in stilte uit te voeren krijg je de gelegenheid om  stil te staan bij wat er in je leeft. Wat denk en voel je allemaal? Wat gebeurt er als je helemaal stil wordt? Als er een dag helemaal niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en nergens mee bezig hoeft te zijn?

 

Kosten: € 62,00 (Inclusief koffie, thee, koekjes, fruit en lunch). Aantal deelnemers: 8 – 10. Vol=vol (ivm Corona werken we met een kleine groep)

Als je je wilt inschrijven voor deze stilte dag, kun je me bereiken op tel. 0612822712. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page