Zelfcompassie-training 

Startdatum

Alle data

8 september 2021  

van 19.30 - 22.00 

8, 15, 22, 29 september

6, 20, 27 oktober

3, 10  november

Locatie

Dokter Fokkewei 10,

9022BS Mantgum

Zelfcompassietraining

Met de zelfcompassietraining versterk je je veerkracht en je vermogen om jezelf te geven wat je nodig hebt. Compassie hebben met anderen lukt meestal wel. Compassie hebben met jezelf is vaak een stuk moeilijker. We zitten onszelf op de kop als we iets fout doen, als het niet gaat zoals we willen of als we ons niet goed voelen. Ook als het niet onze schuld is. Wij zijn geboren met de behoefte liefde te geven, liefde te ontvangen en erbij te horen.  Met mededogen voor jezelf zorgen is belangrijk, juist ook als je veel compassie aan anderen geeft. 

 

Veerkracht en zelfvertrouwen

In deze training leer je gaandeweg de lat voor jezelf minder hoog te leggen en gemakkelijker om te gaan met eigen onvolkomenheden. Je mededogen en zorgzaamheid groeit niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en wordt tevredener met het leven. Hierdoor raak je minder afhankelijk van anderen. Je leert minder de nadruk te leggen op wat je mist en meer te waarderen wat er wel is. Uit onderzoek blijkt dat zelfcompassie leidt tot een vermindering van faalangst, stress and perfectionisme. Niks ego, niks slap, niks zelfmedelijden, integendeel! Voor het versterken van zelfcompassie is moed nodig om het pijnlijke in jezelf onder ogen te zien. De wetenschappelijke onderbouwing van deze training  vind je hier. De training omvat in totaal 9 sessies en duurt 8 tot 10 weken. 

Kosten 

Tegenwoordig werk ik op Dana basis . Dat wil zeggen: hoeveel je voor de training betaalt is mede afhankelijk van jou. Om mijn onkosten te dekken, hanteer ik een entree bedrag van €192 vooraf te betalen. Als dit voor jou moeilijk  is, kan ik zorgen voor een betalingsregeling want geld mag geen belemmering zijn om deel te nemen. In de tweede helft van de training stuur ik je vervolgens een betaalverzoek waarbij je zelf een resterend bedrag  naar goeddunken kunt invullen. Zoals gezegd hoeveel je daarbij doneert hangt van jou af; van wat je kunt en wilt betalen. Belangrijk is daarbij dat je weet wat redelijk is en van daaruit doet wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Voor wie aanknopingspunten wil: de gangbare marktprijs voor deze training is €395 in totaal - inclusief een map met tips en geluidsbestanden. In de zakelijke markt is het Dana principe moeilijk toepasbaar. Daarom gelden voor bedrijven en organisaties andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn.

Contact

Bij 8je is er volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor heb ik alle benodigde ervaring en certificaten. in ruime mate.  Als je je wilt aanmelden voor de training zelfcompassie,  kun je me bereiken op tel 0612822712. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op