Zelfcompassie MBCL training 

Startdatum

dinsdag 5 mei   

geannuleerd 

Alle data

geannuleerd ivm corona -

virus - nieuwe data volgen zsm

Locatie

Dokter Fokkewei 10, 9022BS Mantgum

Zelfcompassietraining 

Met de zelfcompassietraining versterk je je veerkracht en je vermogen om jezelf te geven wat je nodig hebt. Compassie hebben met anderen lukt meestal wel. Compassie hebben met jezelf is vaak een stuk moeilijker. We zitten onszelf op de kop als we iets fout doen, als het niet gaat zoals we willen of als we ons niet goed voelen. Ook als het niet onze schuld is. Wij zijn geboren met de behoefte liefde te geven, liefde te ontvangen en erbij te horen.  Met mededogen voor jezelf zorgen is belangrijk, juist ook als je veel compassie aan anderen geeft. 

 

De lat minder hoog leggen

In deze training leer je gaandeweg de lat voor jezelf minder hoog te leggen en gemakkelijker om te gaan met eigen onvolkomenheden.

Je mededogen en zorgzaamheid groeit niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en wordt tevredener met het leven. Hierdoor raak je minder afhankelijk van anderen. Je leert minder de nadruk te leggen op wat je mist en meer te waarderen wat er wel is. Uit onderzoek blijkt dat zelfcompassie leidt tot een vermindering van faalangst, stress and perfectionisme.

Niks ego, niks slap, niks zelfmedelijden, integendeel! Voor het versterken van zelfcompassie is moed nodig om het pijnlijke in jezelf onder ogen te zien. De training omvat in totaal 9 sessies, duurt 8 tot 10 weken en kost € 395,- inclusief lesmateriaal. De training wordt een of twee maal per jaar aangeboden.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook