BASISTRAINING MINDFULNESS MBSR

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) is begin jaren tachtig ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn, moleculair bioloog én beoefenaar van meditatie en yoga. De MBSR is een groepstraining volgens een vast protocol, gebaseerd op Westerse wetenschappelijke kennis uit de medische biologie en de psychologie, en op Oosterse psychologische kennis en vaardigheden als meditatie en yoga.  De basis mindfulness training leert je bewuster om te gaan met stress en spanning. Onderzoek laat zien dat de training effectief is in veel situaties. Verder lezen.

VERVOLGTRAINING INTERPERSOONLIJKE MINDFULNESS IMP

Het Interpersonal Mindfulness Programma (IMP) oefent in het versterken van mindfulness in contact met anderen. Het IMP is zowel geworteld in een aandachtige levenswijze als in de meest recente wetenschappelijke inzichten vanuit Westerse interpersoonlijke neurobiologie en sociale psychologie. Het programma is een verdieping van het werk van Jon Kabat Zinn. De training is gebaseerd op de beoefening van Insight Dialogue.  Door de training ontwikkel je meer rust en aandacht in de omgang met anderen. Verder lezen

VERVOLGTRAINING  ZELFCOMPASSIE MBCL

Mindfulness Based Compassionate Living (MBCL) is een wetenschappelijk onderbouwde 8-weekse verdieping van de mindfulness-training en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar (zelf)compassie. De training leert je om met vriendelijkheid, zorg en begrip te reageren op moeilijke momenten in je leven. Verder lezen.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook