Programma & kosten

Mindfulness groepstraining 

Startdatum

woensdag 6 januari 

van 13.30 tot 16.00 uur

Alle data

6, 13, 20, 27 januari,

3, 10, 17, 24 februari 

Stiltedag: zondag 14 februari  

Locatie

Dokter Fokkewei 10, 9022BS Mantgum

Thema's
De basis mindfulnesstraining combineert het doen van oefeningen, met aandacht voor automatische reactiepatronen bij jezelf. Je doet verschillende aandacht-oefeningen en eenvoudige bewegingsoefeningen. Aan de orde komen onderwerpen als:

* automatische piloot
* waarnemen & basishouding
* grenzen & mogelijkheden
* stress en stressreacties
* stress bewust beantwoorden
* communicatie & contact en 
* zelfzorg.

Opzet van de training

De training is praktisch. De theorie staat ten dienste van de praktijk. Die praktijk - het oefenen- gebeurt vooral thuis.

De training omvat acht sessies -  ieder van tweeënhalf uur - met daarnaast een oefendag van zes uur. 

Je ontvangt een map met tips en meerdere oefencd’s/geluidsbestanden. Het programma vraagt een dagelijkse tijdsinvestering thuis van 45-60 minuten.

De training is geen gespreksgroep of therapie. Het programma spreekt cursisten aan op hun eigen kracht en zelfhelend vermogen. De cursus is laagdrempelig: er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Bij aanmelding voor de training volgt een kort (telefonisch) voorgesprek.
Je traint in Mantgum op een mooie locatie in een kleine groep  (RIVM richtlijnen) met veel persoonlijk aandacht. 

 

Kosten en vergoedingen

Zoals je misschien weet, werk ik op Dana basis. Dat wil zeggen: hoeveel je  doneert hangt volledig van jou af; van wat je kunt en wilt betalen. Belangrijke uitgangspunten zijn daarbij dat je weet wat redelijk is en van daaruit doet wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Voor wie hierbij aanknopingspunten wil, de gangbare marktprijs voor deze training is €395 inclusief een map met tips en  geluidsbestanden en de stiltedag. Voor alle duidelijkheid: dit bedrag verplicht je tot niets. Jij bepaalt hoeveel je betaalt.

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze training,  Hoort jouw verzekering daar ook bij, laat me dat dan weten svp. Dan kan ik zorgen voor een brief  waarmee je deze vergoeding bij je verzekeraar kunt aanvragen.

In de zakelijke markt is het Dana principe moeilijk toepasbaar. Daarom gelden voor bedrijven en organisaties andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn.
 

<<

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook