Mindfulness & poëzie - Misschien zou je....

In mijn trainingen maak ik veel en graag gebruik van poëzie. Poëzie kan iets overbrengen dat in gewone taal lastig te vatten is. Zowel voor mindfulness als voor poëzie is aandacht nodig. In deze reeks Mindfulness en poëzie zet ik steeds één aspect van mindfulness en één houdingsaspect - in het licht. Dat doe ik aan de hand van een gedicht. Ik put daarvoor uit de box ‘Mag ik je aandacht’ van Anne Speckens en Saskia van Leendert. Het gedicht dat deze keer centraal staat - Misschien zou je - is oorspronkelijk geschreven in het Frysk door – Trinus Riemersma - en later vertaald in het Nederlands – door Jabik Veenbaas. Het gedicht zet een van de zeven houdingsaspecten van mindfulness in het licht: niet oordelen. Luister maar……

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Dokter Fokkewei 10 - 9022 BS Mantgum 

VMBN_logo.png
  • Facebook

NL 49 ASNB 0706 9285 20