Mindfulness individueel

Mindfulness 1 op 1 training

Gewoonlijk is de mindfulness training een groepstraining. Er kunnen redenen zijn waardoor je liever deelneemt aan een individuele training. Bij de 1 op 1 training doorloop je het basis-programma mindfulness/MBSR met daarbij de mogelijkheid om dieper op je persoonlijke situatie en/of vragen in te gaan. De training leert je om je aandacht meer te managen en afstand te nemen van je hersenspinsels.  Je leert je reactiepatronen beter kennen en meer bewust keuzes te maken. Je geest wordt rustiger.  Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Je gaat je zintuigen meer gebruiken en versterkt je vermogen tot genieten. Meer informatie over de inhoud van de mindfulness-training is hier te vinden. De mindfulness 1 op 1 training omvat in totaal 8 sessies ieder van 1,5 uur met daarbij een werkboek en audio-opnames om thuis te oefenen. Deze training kan op ieder gewenst moment beginnen. De kosten van  de mindfulness 1 op 1 training (8 sessies van 1,5 uur) zijn voor particulieren en zzp'ers € 755,-.  Indien de werkgever het traject bekostigt is het tarief  € 910,-. Een overzicht van alle vergoedings-mogelijkheden vind je hier.

Mindfulness 1 op 1 coaching

Ook is het mogelijk om tijdens meerdere individuele mindfulness sessies (minimaal 5), aandacht te besteden aan en te oefenen met mindfulness gericht op specifieke thema's die nu in jouw leven een grote rol  spelen. Bijvoorbeeld omgaan met verlies, burn-out (chronische) pijn, ziekte of faalangst. Mindfulness 1 op 1 coaching  kan op ieder gewenst moment starten. De kosten van mindfulness 1 op 1 coaching (minimaal 5 sessies ieder van  1 uur en 15 minuten)  zijn € 90,-  euro per sessie. Wanneer de werkgever de kosten betaalt bedragen  de kosten € 150,-  per sessie.  Particulieren die een opleiding of studie voor een (toekomstig) beroep volgen, waarvoor geen recht op studiefinanciering bestaat, kunnen de kosten hiervan bij hun aangifte inkomstenbelasting aftrekken als scholings/studie-uitgaven.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 5727773

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook