De kunst van het onderhoud vervolgtraining 

Het onderhouden van mindfulness

> Heb je behoefte aan het voortzetten en verdiepen van de beoefening van mindfulness?

> Vind je het lastig om dit alleen te doen of vind je het gewoonweg fijner in een groep?

> Ben je toe aan nieuwe inspiratie, nieuwe vormen en andere inzichten?

Uit de enthousiaste reacties van deelnemers blijkt dat 'Mindfulness en de kunst van het onderhoud' een vervolgtraining is die in deze behoeften voorziet. 

 

Mindfulness verder integreren in het dagelijks leven
In een serie van acht (twee wekelijkse) bijeenkomsten bekwamen we ons in de kunst van het onderhouden van mindfulness-technieken. We werken in een kleine met verdiepende, verfrissende én nieuwe vormen van mindfulness yoga & meditatie. Daarnaast frissen we thema’s op uit de achtweekse MBSR-training. Ook is er ruimte voor maatwerk en het delen van ervaringen. De bijeenkomsten zijn grotendeels ervaringsgericht. Ze kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan de wijze waarop jij mindfulness kunt integreren in je dagelijkse leven, thuis en op het werk. De kosten zijn € 325,- in totaal.

Lees meer over de training mindfulness en de kunst van het onderhoud en over Joyce de Rozario die deze training geeft en ontwikkelde. Of klik op een van de startdata hieronder.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook