matt-ridley-mMgHe5h0_U4-unsplash_edited_

Mindful coaching

Startdatum 

op ieder gewenst moment

Data

5 sessies min. in

gezamenlijk overleg gepland 

Locatie

vanuit eigen huis online

of Dokter Fokkewei Mantgum  

Mindful coaching

Als je op een punt in je leven bent gekomen dat vraagt om een andere koers en de mindfulnesstraining  je eerder goed heeft gedaan, kan mindful coaching een adequaat vervolg zijn. Deze vorm van coaching helpt je de mindfulness draad  weer op te pakken en kan zorgen voor vermindering van stress, versterken van de veerkracht, meer focus, een andere aanpak van steeds hetzelfde probleem. Coaching is een goede optie als je meer zicht wilt op een specifiek probleem of een bepaalde situatie. In de coaching werk ik zo mogelijk met voice dialogue. Hiermee leer je de verschillende facetten van je zelf beter kennen en ermee in gesprek gaan. Op deze manier ga je jezelf beter begrijpen en kun je gemakkelijker met jezelf uit de voeten. In meerdere sessies besteden we aandacht  aan de specifieke thema's die nu in jouw leven een grote rol  spelen. Bijvoorbeeld omgaan met verlies, burn-out (chronische) pijn, ziekte of (faal)angst.

 

Werkwijze

Voorafgaand aan het coachingstraject is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we gezamenlijk wat je doelen zijn  en of deze vorm van begeleiding daarbij past. Dan spreken we ook het aantal sessies en uren af dat het coachingstraject  gaat omvatten.  Je kunt kiezen voor mindful coaching:

  • op de trainingslocatie in Mantgum volgens het corona-protocol of bij 

  • jouw thuis online via beeldbellen.

Basis van de coaching is mindfulness. Dat betekent ook tussen de coachingssessies tijd uit trekken om dagelijks kort te oefenen.

Kosten

Tegenwoordig werk ik op Dana basis . Dat wil zeggen: hoeveel je voor de coaching betaalt,  is mede afhankelijk van jou. Om mijn onkosten te dekken, hanteer ik bij vijf sessies een entree bedrag van €295.  Als dit voor jou moeilijk  is,  laat me dat svp via de mail weten. In de tweede helft van het coachings traject stuur ik je vervolgens een betaalverzoek waarbij je zelf een resterend bedrag  naar goeddunken kunt invullen. Zoals gezegd hoeveel je doneert hangt van jou af, van wat je kunt en wilt betalen. Belangrijk is daarbij dat je weet wat redelijk is en van daaruit doet wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Voor wie aanknopingspunten wil: de gangbare marktprijs voor deze vorm van coaching is € 95,-  per sessie (bij minimaal vijf  sessies -  ieder van  1 uur en 15 minuten).

Voor bedrijven en organisaties gelden marktconforme bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn. Particulieren die een opleiding of studie voor een (toekomstig) beroep volgen, waarvoor geen recht op studiefinanciering bestaat, kunnen de kosten van deze coaching bij hun aangifte inkomstenbelasting aftrekken als scholings/studie-uitgaven.

Contact 


Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mindful coaching, dan kun je me bereiken op  0612822712 of het contactformulier invullen. Je kunt ook een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op met je.