Eef Heinhuis,

ervaren mindfulnesstrainer  

en gedragswetenschapper

"Minder stress, meer genieten.

Leer daar zelf voor zorgen."

Juist nu in tijden van Corona.

Er is veel aan de hand in de wereld. Onze routines zijn verstoord, onze vrijheid is beperkt.

Waar we normaal in moeilijke tijden steun bij elkaar zoeken, moeten we nu afstand houden. Er is eenzaamheid en er zijn gezinnen die noodgedwongen de hele dag elkaar op de huid zitten. Vrijuit bewegen kan niet meer.  Dit kan klachten van stress veroorzaken als angst, prikkelbaarheid, somberte, piekeren, je zorgen maken, lichamelijke spanningsklachten en slaapproblemen. Ook kunnen relaties onder druk komen te staan.


Juist nu kan mindfulness een waardevolle rol spelen in het dagelijks leven. Mindfulness is behulpzaam om innerlijke rust te ontwikkelen te midden van alle onrust. Mindfulness helpt om negatieve patronen van angst of piekeren te doorbreken en sterkt het vermogen om mild voor jezelf te zijn en voor anderen. Dat draagt bij aan meer veerkracht ook in relaties. Met mindfulnesstraining ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met stressvolle situaties, dus ook ten tijde van crises.
Dit is het moment…. Als er al ooit een moment was waarop het goed is om een mindfulnesstraining te volgen dan is het nu - ook vanuit huis - online.

 

Individuele sessies op afspraak zijn ook weer mogelijk net zoals een mindfulness groepstraining met in achtneming van de RIVM richtlijnen 

3 MINUTEN ADEMRUIMTE 

GRATIS 

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook