Programma & kosten

Mindfulness groepstraining 

Startdatum

dinsdag 27 oktober

van 19.30 tot 22.00 uur

nog ruimte voor 1 deelnemer

Alle data

27 oktober, 3, 10, 17 november, 1, 8, 15, 22 december

Stiltedag: zondag 13 december  

Locatie

Dokter Fokkewei 10, 9022BS Mantgum

Thema's
De basis mindfulnesstraining combineert het doen van oefeningen, met aandacht voor automatische reactiepatronen bij jezelf. Je doet verschillende aandacht-oefeningen en eenvoudige bewegingsoefeningen. Aan de orde komen onderwerpen als:

* automatische piloot
* waarnemen & basishouding
* grenzen & mogelijkheden
* stress en stressreacties
* stress bewust beantwoorden
* communicatie & contact en 
* zelfzorg.

Opzet van de training

De training is praktisch. De theorie staat ten dienste van de praktijk. Die praktijk - het oefenen- gebeurt vooral thuis.

De training omvat acht sessies -  ieder van tweeënhalf uur - met daarnaast een oefendag van zes uur. 

Je ontvangt een map met tips en meerdere oefencd’s/geluidsbestanden. Het programma vraagt een dagelijkse tijdsinvestering thuis van 45-60 minuten.

De training is geen gespreksgroep of therapie. Het programma spreekt cursisten aan op hun eigen kracht en zelfhelend vermogen. De cursus is laagdrempelig: er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Bij aanmelding voor de training volgt een kort (telefonisch) voorgesprek.
Je traint in Mantgum op een mooie locatie in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers (RIVM richtlijnen) met veel persoonlijk aandacht. 

 

Kosten en vergoedingen

Deze  training kost € 400, dit is inclusief een map met tips en  geluidsbestanden en de stiltedag. Veel zorgverzekeraars vergoeden de training, waardoor je max. € 350 terug krijgt en de training in totaal € 50 kost. 

Werkgevers zijn vaak bereid om de training te vergoeden vanwege de goede resultaten, in dat geval zijn de kosten € 650 excl. BTW. 
Mocht je geen vergoeding van je zorgverzekeraar kunnen krijgen, dan krijg je € 25 korting waardoor de training je € 375 kost. Als de kosten alsnog een probleem zijn, omdat je bijvoorbeeld (tijdelijk) weinig inkomen hebt, dan verzinnen we samen een oplossing waardoor je mee kunt doen.  Neem dan svp contact met me op.

<<

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook