Online jongeren mindfulnesstraining 

Startdatum

Meer informatie volgt

Alle data

afhankelijk van corona

virus en RIVM richtlijnen 

Locatie

vanuit je eigen huis - ONLINE 

Online mindfulnesstraining 

De corona pandemie zorgt voor stress en misschien ook voor somberheid, gebroken vriendschappen, verdriet en boosheid. Toch hoef je je moeilijkheden niet passief te ondergaan. Je kunt er sterker van worden.
Deze online training helpt daarbij. De training is speciaal ontwikkeld voor jong volwassenen en biedt de tools om je weer energiek, zelfverzekerd en ontspannen te voelen in coronatijd en daarna!.In plaats van dobberen op de golven en meewaaien met alle winden, leert de training je herpakken en zelf koers bepalen.

Opzet

De training omvat acht sessies -  ieder van anderhalf uur. Iedere sessie ontvang je een mail met tips en geluidsbestanden. Het programma vraagt een dagelijkse tijdsinvestering thuis van ongeveer een uur.  Er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Bij aanmelding voor de training volgt een kort (telefonisch) voorgesprek. Door de heldere opbouw van de training leer je de mindfulness toe te passen. Je doet  samen oefeningen. Meedoen is eenvoudig. Je hebt een computer (laptop, tablet of smartphone) en een goede internetverbinding nodig.

Kosten

 
Tegenwoordig werk ik op Dana basis. Dat wil zeggen: hoeveel je voor de training betaalt is mede afhankelijk van jou. Om mijn onkosten te dekken, hanteer ik een entree bedrag van €192 vooraf te betalen. Als dit voor jou moeilijk  is, kan ik zorgen voor een betalingsregeling want geld mag geen belemmering zijn om deel te nemen. In de tweede helft van de training stuur ik je vervolgens een betaalverzoek waarbij je zelf een resterend bedrag  naar goeddunken kunt invullen. Zoals gezegd hoeveel je daarbij doneert hangt van jou af; van wat je kunt en wilt betalen. Belangrijk is daarbij dat je weet wat redelijk is en van daaruit doet wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Voor wie aanknopingspunten wil: de gangbare marktprijs voor deze online training is €350 in totaal - inclusief een map met tips en geluidsbestanden.

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze training,  Hoort jouw verzekering daar ook bij, laat me dat dan weten svp. Dan kan ik zorgen voor een brief  waarmee je deze vergoeding bij je verzekeraar kunt aanvragen. In de zakelijke markt is het Dana principe moeilijk toepasbaar. Daarom gelden voor bedrijven en organisaties andere bedragen die op aanvraag beschikbaar zijn.

Contact

Als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor deze mindfulness jongerentraining  in Friesland, kun je me bereiken op tel. 0612822712. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!