Online jongeren mindfulnesstraining 

Startdatum

dinsdag 2 maart

van 19.15 tot 20.45 uur

Alle data

2, 9, 16, 23, 30 maart,

6, 13, 20 april  

Locatie

vanuit je eigen huis - ONLINE 

Jong zijn is (nu lang niet altijd) leuk! 

Dat hadden je ouders niet toen ze jong waren – Corona! Deze tijd zorgt voor stress, somberheid, gebroken vriendschappen, verdriet en boosheid. Toch hoef je je moeilijkheden niet passief te ondergaan. Je kunt er sterker van worden.
Deze online training helpt daarbij. Deze training is speciaal ontwikkeld voor jongeren van 14 tot 20 jaar en biedt de tools om je weer energiek, zelfverzekerd en ontspannen te voelen ook in coronatijd! In plaats van dobberen op de golven en meewaaien met alle winden, leert de training je herpakken en zelf koers bepalen.

Opzet

De training omvat acht sessies -  ieder van anderhalf uur. Iedere sessie ontvang je een mail met tips en geluidsbestanden. Het programma vraagt een dagelijkse tijdsinvestering thuis van ongeveer een uur.  Er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Bij aanmelding voor de training volgt een kort (telefonisch) voorgesprek. Door de heldere opbouw van de training leer je de mindfulness toe te passen. Je doet  samen oefeningen. Meedoen is eenvoudig. Je hebt een computer (laptop, tablet of smartphone) en een goede internetverbinding nodig.

Kosten 

Je kunt zelf bepalen wat je doneert. Welk bedrag je doneert voor deze training baseer je op wat je kunt en wilt betalen. Belangrijker dan geld is voor jou de tijd die je investeert in de training: gemiddeld één uur per dag

Contact

Als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor deze mindfulness jongerentraining  in Friesland, kun je me bereiken op tel. 0612822712. Je kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar eefheinhuis@8je.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dokter Fokkewei 10 - 9022 BS Mantgum 

VMBN_logo.png
  • Facebook

NL 49 ASNB 0706 9285 20