Mindfulness

coaching

Startdatum 

op ieder gewenst moment

Data

5 sessies min. in

gezamenlijk overleg gepland 

Locatie

vanuit eigen huis online

of Dokter Fokkewei Mantgum  

Mindfulness coaching

Als je op een punt in je leven bent gekomen dat vraagt om een andere koers en de mindfulnesstraining  je eerder goed heeft gedaan, kan mindfulness coaching een adequaat vervolg zijn. 

Deze vorm van coaching helpt je de mindfulness draad  weer op te pakken en kan zorgen voor vermindering van stress, versterken van de veerkracht , meer focus, een andere aanpak van steeds hetzelfde probleem. 

In meerdere sessies (minimaal vijf) besteden we aandacht  aan de specifieke thema's die nu in jouw leven een grote rol  spelen. Bijvoorbeeld omgaan met verlies, burn-out (chronische) pijn, ziekte of (faal)angst.

Opzet van mindfulness coaching

Voorafgaand aan het coachingstraject is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we gezamenlijk wat je doelen zijn  en of deze vorm van begeleiding daarbij past. Dan spreken we ook het aantal sessies en uren af dat het coachingstraject  gaat omvatten.  Je kunt kiezen voor mindful coaching:

  • op de trainingslocatie in Mantgum volgens het corona-protocol of bij 

  • jouw thuis online via beeldbellen.

Basis van de coaching is mindfulness. Dat betekent ook tussen de coachingssessies tijd uit trekken om dagelijks kort te oefenen.

Investeren in je toekomst

De kosten van mindfulness coaching  (minimaal vijf  sessies ieder van  1 uur en 15 minuten)  zijn € 90,-  per sessie (inclusief) Wanneer de werkgever de kosten betaalt, bedragen de kosten € 150,- per sessie (inclusief)

Particulieren die een opleiding of studie voor een (toekomstig) beroep volgen, waarvoor geen recht op studiefinanciering bestaat, kunnen de kosten hiervan bij hun aangifte inkomstenbelasting aftrekken als scholings/studie-uitgaven.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook