voorlichting mindfulness voor mantelzorgers gemeente Bolsward 

Startdatum

woensdag 30 oktober

van 19.45 tot 21.30 uur

Alle data

woensdagavond

30 oktober

Locatie

bibliotheek, Marktplein 1

Bolsward 

Tijdens de informatiebijeenkomst maak je kennis met mindfulness en de manier van oefenen. Je krijgt uitleg over de training en er is gelegenheid tot vragen stellen. Ook kun je je voor de training opgeven. De training start op 13 november. Aanmelden voor de voorlichtingsavond op 30 oktober is niet nodig. Je bent om 19.45 van harte welkom in de bibliotheek, Marktplein 1 te Bolsward 

In 2019 zijn inmiddels meerdere van deze trainingen voor mantelzorgers in Friesland gegeven: in Harlingen, Leeuwarden, Franeker en Sneek.  Wat de deelnemende mantelzorgers van deze training vinden,  is te lezen in dit artikel  uit het maanblad GrootSneek. De mantelzorgers  zeggen  "Het brengt je veel. Je denkt meer aan jezelf; je bent alerter op signalen; je durft beter voor jezelf op te komen; je hebt meer grip op je leven. Allemaal zaken waardoor je de mantelzorg beter kunt volhouden.” 

De trainingen worden verzorgd door 8je praktijk voor mindfulnesstraining in opdracht van de Stichting Byinoar en in samenspraak met een projectgroep en andere bij de mantelzorg betrokken instanties. Deze trainingen zijn financieel mogelijk gemaakt door de Provinsje Fryslân Provincie Fryslân, de Gemeente SúdWest-Fryslân.en andere fondsen.