BALANS HERSTELLEN

Iedereen kent in zijn leven periodes van onrust en stress en lijdt daaronder. Misschien is er het verlies van een naaste. Of speelt er  een langdurig conflict met een partner of een collega. Misschien is er sprake van hoge werkdruk, van gevoelens van eenzaamheid, woede of verdriet.  Pijn, ziekte, ouderdom en dood zijn onontkoombaar in een mensenleven.
Hoe blijf je in balans te midden van deze onrust?

De basis mindfulnesstraining helpt je om in woelige tijden  overeind te blijven en koers te houden. Door de training  leer je jezelf beter kennen en leer je meer bewuste keuzes maken. Je geest wordt rustiger. Je leert om anders met gedachten en emoties om te gaan. Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Je gaat je zintuigen meer gebruiken. De training is niet alleen effectief  tegen stress, zorgen of onrust maar draagt ook bewezen bij aan zelfkennis en persoonlijke groei.

Eef Heinhuis

Gedragswetenschapper, ervaren en gecertificeerd trainer mindfulness (MBSR) categorie 1, trainer zelfcompassie (MBCL) register A trainer interpersoonlijke mindfulness (IMP)

​Aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness-trainers VMBN lidnr. 2012297

 

CRKBO geregistreerd 

 

NL 49 ASNB 0706 9285 20   Kamer van Koophandel nr 57277737

Privacy policy

Algemene voorwaarden

T: 0612822712   E: eefheinhuis@8je.nl

Dokter Fokkewei 10,  9022 BS Mantgum

  • Facebook